Senest ændrede album

Thorgals verden 6 - Kriss af Valnor, sjette del: Menneskebørnenes ø
Thorgals verden 5 - Kriss af Valnor, femte del: Rød som Raheborg
Thorgals verden 4 - Kriss af Valnor, fjerde del: Alliancer
Thorgal 34 - Kah-Aniel
Nofret 12 - Nilens fange
Nofret 11 - Bagholdet i Tempelsøen
Nofret 9 - Nattens hævner
Nofret 8 - Gravrøverne
Nofret 7 - Med døden om bord

Illustreret Danmarkshistorie for Folket 1 - De ældste tider

De ældste tider

Forfattere:

Claus Deleuran

Illustratorer:

Claus Deleuran

Serie:

Illustreret Danmarkshistorie for Folket

.

Dette er første del af en Danmarks-historie med billeder. Titlen skyldes at den er opkaldt efter en gammel én med samme navn fra forrige århundrede, med krøllede bogstaver og af en vis Fabricius, hvori forfatteren som barn oplevede historiens vingesus ved at se på de gulnede træsnit med gamle helte...

- således skrev forfatteren Claus Deleuran på bagsiden af den første udgave af disse bøger, der oprindeligt udkom 1988 til 1996. Århundredet er i mellemtiden blevet til det forrige, men ellers har alt sin rigtighed, og historien er der ikke blevet lavet om på.

Denne bog indeholder de tre første bind af Claus Deleurans eminente illustrerede Danmarkshistorie på i alt ni bind. Denne første del begynder med intet mindre end verdens skabelse og slutter med den ældre jernalder omkring år 0, året for vor tidsregnings begyndelse.

I to senere dele vil vi komme vidt omkring i europæisk historie med Danmark som midt- og fikspunkt og både blive klogere på fortiden og nutiden, for historien må nødvendigvis forstås baglæns. Samtidig er der underholdning for alle pengene i dette værk af en finurlig og vidende forfatter og tegner, hvis lige ikke findes i hele verden.

Udgivelser

#

Udgivelse

Illustreret Danmarkshistorie for Folket 1 - De ældste tider (2. udgave, 1. oplag)

De ældste tider (2. udgave, 1. oplag)