Senest ændrede album

Thorgals verden 6 - Kriss af Valnor, sjette del: Menneskebørnenes ø
Thorgals verden 5 - Kriss af Valnor, femte del: Rød som Raheborg
Thorgals verden 4 - Kriss af Valnor, fjerde del: Alliancer
Thorgal 34 - Kah-Aniel
Nofret 12 - Nilens fange
Nofret 11 - Bagholdet i Tempelsøen
Nofret 9 - Nattens hævner
Nofret 8 - Gravrøverne
Nofret 7 - Med døden om bord

Info

Comics Container er lavet af Peter B. Vahlstrup som et værktøj til at holde styr på de mange danske tegneserieudgivelser. Idéen er, at tegneserierne altid skal være let tilgængelige, organiserede og søgbare.

Som et nyt tiltag er jeg i gang med at udvide systemet til at kunne håndtere flere brugere. Hver bruger har følgende på sin konto:

  • En liste over ejede tegneserier med mulighed for at lave en personlig beskrivelse at det konkrete album der ejes
  • En liste over ønskede tegneserier

Album, serier, forfattere og forlag skal kun oprettes en gang i databasen og er dernæst tilgængelig for alle brugere. Dette gør det nemmere og hurtigere at opbygge sin egen tegneseriesamling, da man ikke skal indtaste data igen hvis albummet allerede er oprettet i databasen. Ligeledes får alle brugere gavn af hinandens tilføjelser og beskrivelser af album, serier, forfattere og forlag. Det er desuden muligt for alle registrerede brugere at rette i den fælles database (ligesom en wiki).

Hvis et album er i databasen tilføjes dette til brugerens liste over enten ejede album eller ønskede album via et enkelt klik.

Brugerens egne lister og personlige beskrivelser af f.eks. stand, købsdato m.m. kan selvfølgelig kun rettes af brugeren selv.

Hvis du kunne være interesseret i at være testbruger på det nye multibrugersystem kontakt mig venligt på nedenstående mail-adresse.

Nye idéer til forbedringer eller lignende er meget velkomne. For yderligere information, kontakt: peter [at] vahlstrup dot com