Senest ændrede album

Thorgals verden 6 - Kriss af Valnor, sjette del: Menneskebørnenes ø
Thorgals verden 5 - Kriss af Valnor, femte del: Rød som Raheborg
Thorgals verden 4 - Kriss af Valnor, fjerde del: Alliancer
Thorgal 34 - Kah-Aniel
Nofret 12 - Nilens fange
Nofret 11 - Bagholdet i Tempelsøen
Nofret 9 - Nattens hævner
Nofret 8 - Gravrøverne
Nofret 7 - Med døden om bord

Forbehold og brugerbetingelser

Følgende forbehold og brugerbetingelser gør sig i alle henseender gældende for brugen af Comics Container. Comics Container forbeholder sig retten til på hvilket som helst tidspunkt at ændre i forbehold og brugerbetingelser, og brugere af Comics Container er derfor forpligtet til løbende at holde sig opdateret via denne side.

Tab af data

Comics Container forbeholder sig retten til på hvilket som helst tidspunkt at lukke en brugers konto hvis: 1) brugeren ikke har overholdt reglerne beskrevet for brugen af Comics Container, 2) brugeren på nogen måde har udvist adfærd, der kan minde om misbrug af sitet, 3) brugerens konto opfattes som værende inaktiv. Comics Container forbeholder sig retten til at beholde brugerens data efter lukning af kontoen i forbindelse med historik og statisk.

Comics Container kan på ingen måde holdes ansvarlig for tab af data hvad end årsagen til dette måtte være. (Der bliver dog løbende foretaget backup).

Comics Containers ejere forbeholder sig retten til på hvilket som helst tidspunkt at lukke sitet, hvad end årsagen til dette måtte være.

Økonomisk tab

Comics Container kan på ingen måde holdes ansvarlig for økonomiske tab i forbindelse med brugen af sitet.

Økonomiske tab eller beskadigede og mistede varer i forbindelse med handler foretaget via Comics Container er køber og sælgers fulde ansvar.

Ophavsretsbeskyttet materiale

Brugere af Comics Container forpligter sig til kun at benytte ikke ophavsretsbeskyttet tekst og billeder på sitet eller at have afklaret retten til brug af materialet med ophavsretsindehaveren, inden materialet bliver taget i brug.

Skulle der alligevel være brugt materiale, der er ophavsretsbeskyttet på sitet kontakt os da på peter [at] vahlstrup.com, og materialet vil blive fjernet hurtigst muligt.