Senest ændrede album

Thorgals verden 6 - Kriss af Valnor, sjette del: Menneskebørnenes ø
Thorgals verden 5 - Kriss af Valnor, femte del: Rød som Raheborg
Thorgals verden 4 - Kriss af Valnor, fjerde del: Alliancer
Thorgal 34 - Kah-Aniel
Nofret 12 - Nilens fange
Nofret 11 - Bagholdet i Tempelsøen
Nofret 9 - Nattens hævner
Nofret 8 - Gravrøverne
Nofret 7 - Med døden om bord

Den store hornugle

Den store hornugle

Forfattere:

Yannick Yann Balac le Pennetier

Illustratorer:

Romain Hugault

.

Østfronten, hen mod slutningen af Anden Verdenskrig. Oberleutnant Wulf er Luftwaffes es og har rekord i flest nedskudte fly. Men Wulf er en torn i øjet på både sine kolleger og overordnede. Ikke blot er han den modigste og mest virtuose kamppilot – han har også fjernet hagekorset fra sit fly, Den Store Hornugle. Kun hans datter Romy – og måske hans tamme hornugle – giver hans liv mening i krigens vanvid.

Fra øst trænger sværme af sovjetiske fly Luftwaffe tilbage, blandt andet i kraft af de kvindelige piloters korps, kendt som »Nattens Hekse«. I forældede biplaner og uden faldskærm drives de af trangen til hævn over de titusindvis af dræbte, lemlæstede og voldtagne russiske kvinder. Den mest prominente »røde heks« er kammerat pilot Lilya Litvasky, som ingen midler skyr for at for at få ram på fjenden.

Men én ting er kampen i luften, hvor mod, talent og dødsforagt kan være altafgørende, og hvor kun djævelen flyver med. På jordoverfladen er tingene sjældent helt så enkle, og uanset hvor mange timer man tilbringer i luften, lander man sjældent med benene på jorden, når man styrter ned.

Udgivelser

#

Udgivelse

Den store hornugle (1. udgave, 1. oplag)

Den store hornugle (1. udgave, 1. oplag)