Senest ændrede album

Thorgals verden 6 - Kriss af Valnor, sjette del: Menneskebørnenes ø
Thorgals verden 5 - Kriss af Valnor, femte del: Rød som Raheborg
Thorgals verden 4 - Kriss af Valnor, fjerde del: Alliancer
Thorgal 34 - Kah-Aniel
Nofret 12 - Nilens fange
Nofret 11 - Bagholdet i Tempelsøen
Nofret 9 - Nattens hævner
Nofret 8 - Gravrøverne
Nofret 7 - Med døden om bord

Natacha 3 - Dobbeltspil

Dobbeltspil

Forfattere:

François Walthéry

Illustratorer:

François Walthéry, Jean Mariette

Serie:

Natacha

.

Dobbeltspil (Double vol, 26 sider, skrevet af Mittéï under hans andet pseudonym Hao, oprindelig udgivet i Spirou nr. 1928 - 1937, 27. marts - 29. maj 1975) Under en flyvetur til Yenamar del Polis synes Walther at Natacha opfører sig ret mistænkeligt, og da hun pludselig truer kaptajnen og tvinger ham til at sætte flyet ned i Schnapssee, ved han at et eller andet er helt forkert. Men hvad kan have fået Natacha til at opføre sig sådan?

Stjernen fra Berger (L’étoile du Berger, 7 sider, skrevet af Gos, oprindelig udgivet i Spirou nr. 1706, 24. dec. 1970) Juleaften bliver Natacha pludselig overfaldet i sit hjem og bastet og bagbundet. Forbryderne stjæler en af hendes uniformer og vil udgive sig for at være hende! Men hvorfor?

Tryllerejsen (Un tour de passe-passe, 13 sider, skrevet af Lemasque, oprindelig udgivet i Spirou nr. 1964 - 1969, 4. dec. 1975 - 8. januar 1976) En hel konvention af tryllekunstnere rejser med Natachas fly og gør rejsen til lidt af et cirkus - mildest talt! Men pludselig falder de alle sammen i søvn... bedøvede! Og så mangler der en passager. Hvad er der mon på færde?

Udgivelser

#

Udgivelse

Natacha 3 - Dobbeltspil (1. udgave, 3. oplag)

Dobbeltspil (1. udgave, 3. oplag)